НАЧАЛО   
 
  Вид:
 
  Под-вид:
  Локация:    населени места
Населени места:    локация
  Цена от: Цена до:
  EUR EUR
 

  Агенция за Недвижими имоти "ПИТ -05" е динамично развиваща се компания предлагаща на своите клиенти комплексно обслужване, свързано със закупуването и отдаването под наем на недвижими имоти, закупени на територията на Република България, регистрация на фирми, изгодни инвестиции, управление на имоти, оформяне на ВНЖ и ПМЖ. Една от дейностите на фирмата е реализация на комплексни геолого – изследователски проекти. "ПИТ -05" се явява търговски представител на няколко строителни компании.

  Наши клиенти са граждани на Русия, Украйна, Казахстан, Естония, Австрия, Полша, САЩ, Дания, Франция и Германия. Основните ни принципи на работа са: защитаване интересите на клиентите, с които работим, достоверност на предоставяната информация, индивидуална работа с всеки клиент, висок професионализъм и съблюдаване етичните норми.

  Предлагаме за продажба новостроящи се и имоти старо строителство в градове, села, имоти в най – популярните Черноморски , Балнеологични и Ски курорти в България. Бизнес имоти, инвестиционни проекти, парцели за строителство, дворни места и земеделски земи.